✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Over ons

Over ItaQ: dé plek voor interim ICT professionals en interim-managers

Welkom bij ItaQ: dé partner voor innovatieve bedrijfsoplossingen. Onze missie? De markt verbeteren door de dingen simpeler, sneller en efficiënter te doen. Sinds de oprichting in 2001 zijn we gegroeid en hebben we onze eigen weg bewandeld in de wereld van detachering voor interim ICT professionals en interim-managers.

Bij ItaQ zijn we trots op onze persoonlijke aanpak bij het detacheren van waardevolle werknemers. We begrijpen dat elke situatie uniek is en heeft specifieke behoeften. Daarom streven we naar maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw situatie.

Onze werkwijze

Bij ItaQ doen we dingen anders. Onze aanpak is eigenwijs, persoonlijk en recht door zee. We streven naar betere resultaten en samenwerkingen. Hierin gaan we een stap verder om een plezierige en langdurige samenwerking te bewerkstelligen. Ontdek onze aanpak voor opdrachtgevers en werknemers:

De unieke methodiek voor de perfecte samenwerking

Wat onderscheidt ons? Onze unieke methodiek. We hebben de kwaliteiten van kandidaten nauwkeurig in kaart gebracht om de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat te realiseren. Dit noemen wij de 'Gouden Driehoek van ItaQ'.

Leer ons team kennen

Ons ervaren team van experts zorgt al vele jaren voor de beste match tussen werknemer en opdrachtgever. Weten wie er achter de schermen de magie van ItaQ waar maken? Bekijk ons team hier:

Neem contact op om vrijblijvend kennis te maken

Klaar om vrijblijvend kennis te maken en te ontdekken hoe we u kunnen helpen, zowel als bedrijf of als zelfstandige medewerker? Neem gerust contact met ons op! We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw behoeften te bespreken. We zijn telefonisch te bereiken op +31 70 415 20 00 of stuur een mail naar info@itaq.nl. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten en te bespreken hoe ItaQ een waardevolle partner kan zijn in uw succes.