✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Werken bij

Waarom ItaQ?

Vanaf de oprichting in 2001 is ItaQ volop in ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van ICT Professionals en Interim Managers bij overheden en bedrijven in het topsegment van de markt. ItaQ groeit onverminderd snel met 32% omzetgroei in 2022, een verdubbeling van ons personeelsbestand en onze huisvesting maar we willen nog meer en zijn daarom doorlopend op zoek naar enthousiaste mensen die met ons mee willen groeien. 

De werkwijze van ItaQ kenmerkt zich door een persoonlijke, maar professionele aanpak. En zo gaan wij als collega's ook met elkaar om. Bij ItaQ krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en word je hierbij ondersteund door middel van interne trainingen en kennis sessies. 

Wat zoeken wij? 
Wij zijn altijd op zoek naar zowel enthousiaste starters als ervaren professionals. Mensen die bereid zijn het ItaQ DNA eigen te maken: teamspelers met een winnaarsmentaliteit en doorzettingsvermogen die verantwoordelijkheid nemen en creatief, proactief en initiatiefrijk zijn. Geen “ja maar” en afspraak is afspraak.

ItaQ is altijd op zoek naar Recruitment consultantsAccountmanagers en Backoffice medewerkers. Denk jij dat je van toegevoegde waarde kan zijn in één van deze rollen? Dan horen we graag van je!

Momenteel zijn wij op zoek naar een Sales Director! Word jij de drijvende kracht achter onze groei in de private sector? 

Wat hebben wij te bieden?

We bieden je een goed salaris met aantrekkelijke bonussen, goede doorgroeimogelijkheden en veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Naast hard werken wordt er bij ItaQ ook veel gelachen. Die balans vinden wij belangrijk en daarom worden er naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel regelmatig leuke bedrijfsuitjes georganiseerd. 

Wil jij op een informele manier kennismaken zonder direct op een functie te solliciteren? Even kijken of de klik er is? 
Bel ons dan op 070 - 415 2000 of stuur een mailtje naar info@itaq.nl en kom langs voor een kop koffie.