✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Vacatures

Brede keuze

ItaQ heeft een variëteit aan IT vacatures in de overheidssector en het bedrijfsleven. Met meer dan 10 Rijksoverheidsmantels heeft ItaQ een groot bereik binnen deze sector en daarmee kunnen wij als preferred supplier kandidaten een brede keuze aanbieden aan functies en expertises. Omdat ItaQ ook in de IMOA mantel zit (IMOA staat voor "Interimmanagement en organisatieadvies") leveren wij ook interim management die op strategisch niveau opereren, zoals bestuurs- en leidinggevende functies.

Opdrachtgevers en Regio's

Door mee te doen aan aanbestedingen heeft ItaQ de afgelopen jaren in totaal nu zo'n 14 Rijksoverheidsmantels in de wacht gesleepd. De lijst van Overheidorganisaties waar wij als preferred supplier zijn gekozen is te vinden onder het kopje Opdrachtgevers. De Rijksoverheidsklanten hebben vacatures in verschillende regio's, waarbij de regio's Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Drenthe, Overijssel, Leeuwarden en Groningen de grootste dichtheid hebben als het gaat om vacatures. Gemiddeld hebben wij op de ItaQ website zo'n 100 actuele vacatures openstaan. Daarnaast heeft ItaQ ook een aantal opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en is dit aantal sterk aan het groeien. Vacatures in het bedrijfsleven zijn veelal verspreid over het hele land. Een lijst van alle klanten is te vinden op deze pagina. Door deze verscheidenheid, niet alleen in functies en expertises, maar ook in het grote aantal regio's maakt dat ItaQ haar kandidaten een zeer breed spectrum van keuzemogelijkheden kan aanbieden.

Geïnteresseerd? Bekijk dan onze ICT vacatures of Interim Management vacatures. Op de vacaturepagina kun je uitgebreid zoeken en diverse filters gebruiken om voor jou de beste vacature te vinden. Ook kun je een Job Alert aanmaken zodat je per email genotificeerd wordt mocht er een vacature verschijnen die voldoet aan de door jou opgegeven matching criteria.

Werken bij ItaQ

Ook hebben wij altijd interesse in mensen die graag bij ItaQ zelf aan de slag willen. Momenteel zoeken wij mensen die ons recruitment team willen komen versterken. Ook voor onze Backoffice zijn wij vanwege de sterke groei die wij meemaken op zoek naar nieuw enthousiast personeel en verder zijn wij op zoek naar een ervaren Sales manager die de private sector gaat bedienen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en wat ItaQ voor jou kan betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met ons via onderstaande contactgegevens.