Interim Management

Gouden Driehoek van ItaQ

Bij welk bedrijf kunt u als beslisser terecht in het geval u voor een grote digitale business transformatie of veranderoperatie staat, een moeizaam of mislukt ICT-project moet laten rechttrekken? Waar kunt u aankloppen voor zware interim managers met kennis van zaken die onafhankelijk zijn, niet uit zijn op leveranciers lock-in en niet worden gestuurd op zoveel mogelijk aantal mensen in het project ofwel omzet target? 

Sinds de start in 2001 heeft ItaQ vele interim management posities vervuld, waarbij grote verandertrajecten zoals centralisaties, in/outsourcing, digitale business transformaties, samenvoegingen van datacenters, splitsingen van bedrijven en hun ICT, overgangen naar cloudoplossingen, vlottrekken van vastgelopen of mislukte ICT-projecten aan de orde waren. Deze opdrachten zijn veelal vervuld door ZZP-ers, waarbij zij zich hebben bewezen en onderscheiden. En juist deze interim managers hebben aangetoond aan de 3 belangrijkste succesfactoren van een project te voldoen en daar de regie op te kunnen uitvoeren. Deze 3 succesfactoren hebben wij vertaald in de ‘Gouden Driehoek van ItaQ’, die bestaat uit:

  1. Opdrachtgeverschap professionaliseren
  2. Project governance goed inrichten
  3. Strakke aansturing van leveranciers

Wij brengen u graag in contact met deze Interim Managers. Omdat deze opdrachten maatwerk zijn bespreken we graag persoonlijk wat de mogelijkheden zijn.

Neem gerust contact met ons op.