✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Interim Management

Interim Management: zekerheid in onzekere tijden

Bij het aanpakken van grote digitale business transformaties of verander operaties, of wanneer een moeizaam of mislukt ICT-project moet worden rechtgetrokken, vraagt u zich wellicht af bij welk bedrijf u als beslisser terecht kunt. Waar kunt u professionele interim managers vinden die kennis van zaken hebben, onafhankelijk zijn, niet uit zijn op leveranciers lock-in en niet worden gestuurd op het behalen van zoveel mogelijk omzet of het vullen van projecten met een groot aantal mensen? Voor betrouwbaar en professioneel interim management bent u bij ItaQ aan het juiste adres!

Betrouwbaar samenwerken door middel van de Gouden Driehoek van ItaQ

Sinds de start van ItaQ in 2001 heeft ons bedrijf talloze interim management posities vervuld, waarbij grote verandertrajecten centraal stonden. Denk hierbij aan centralisaties, in/outsourcing, digitale business transformaties, samenvoegingen van datacenters, splitsingen van bedrijven en hun ICT, overgangen naar cloudoplossingen en het vlottrekken van vastgelopen of mislukte ICT-projecten. Voor het vervullen van deze opdrachten hebben wij voornamelijk samengewerkt met ZZP'ers, die zich keer op keer hebben bewezen en onderscheiden. Juist deze interim managers hebben aangetoond te voldoen aan de 3 belangrijkste succesfactoren van een interim management project en zijn in staat de regie hierover te voeren. Deze 3 succesfactoren hebben wij vertaald in de 'Gouden Driehoek van ItaQ', bestaande uit:

  1. Opdrachtgeverschap professionaliseren
  2. Een succesvol project begint met een sterke opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat uw opdrachtgeverschap wordt geprofessionaliseerd, zodat u de juiste sturing en ondersteuning kunt bieden aan uw interim manager. Samen werken we aan een duidelijke en gedragen projectdoelstelling, heldere verwachtingen en een gestroomlijnde communicatie.

  3. Project governance goed inrichten
  4. Effectieve project governance is essentieel voor het bewaken van de voortgang, het beheersen van risico's en het nemen van tijdige beslissingen. Wij helpen u bij het goed inrichten van de project governance, waarbij we de juiste structuur, processen en verantwoordelijkheden definiëren. Op deze manier behoudt u de controle en kunt u het project succesvol sturen.

  5. Strakke aansturing van leveranciers

Bij complexe verandertrajecten is het vaak noodzakelijk om samen te werken met diverse leveranciers. Het is belangrijk om deze leveranciers strak aan te sturen en ervoor te zorgen dat ze optimaal bijdragen aan het behalen van de projectdoelstellingen. Wij hebben ruime ervaring in het managen van leveranciersrelaties en zorgen ervoor dat zij zich committeren aan het behalen van de gewenste resultaten.

Interim management op maat voor uw situatie

Bij ItaQ begrijpen we dat elke opdracht voor interim management maatwerk is. Daarom bespreken we graag persoonlijk met u wat de mogelijkheden zijn en hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen met de juiste interim managers. Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw veranderdoelstellingen en het bieden van zekerheid in deze onzekere tijden.

Neem contact op voor optimaal interim management

Neem gerust contact met ons bureau in Rijswijk op via +31 70 415 20 00, zodat we samen kunnen bespreken hoe ItaQ u van dienst kan zijn voor interim management. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur, maar u kunt altijd mailen naar info@itaq.nl. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw organisatie naar een succesvolle toekomst te leiden.

Bent u een interim manager en lijkt een professioneel project van interim management via ItaQ een gave uitdaging? Kijk dan tussen onze interim management vacatures. Wellicht bent u dan wel onze nieuwe expert om klanten zekerheid en ondersteuning te bieden.