Interim Management

Bij welk bedrijf kunt u als beslisser terecht in het geval u voor een grote digitale business transformatie of veranderoperatie staat, een moeizaam of mislukt ICT-project moet laten rechttrekken? Waar kunt u aankloppen voor zware interim managers met kennis van zaken die onafhankelijk zijn, niet uit zijn op leveranciers lock-in en niet worden gestuurd op zoveel mogelijk aantal mensen in het project ofwel omzet target? 

 

De afgelopen 15 jaar heeft ItaQ vele interim management posities vervuld waarbij grote verandertrajecten, zoals centralisaties, in/outsourcing, digitale business transformaties, samenvoegen van datacenters, splitsing van bedrijven en hun ICT, overgang naar cloudoplossingen, vlottrekken van vastgelopen of mislukte ICT-projecten aan de orde waren. Deze opdrachten zijn veelal vervuld door ZZP-ers, waarbij zij zich hebben bewezen en onderscheiden. En juist deze interim managers hebben aangetoond aan de 3 belangrijkste succesfactoren van een project te voldoen en daar de regie op te kunnen uitvoeren. Deze 3 succesfactoren hebben wij vertaald in de ‘Gouden Driehoek van ItaQ’, die bestaat uit:
1) Opdrachtgeverschap professionaliseren
2) Projectgovernance goed inrichten
3) Strakke aansturing van leveranciers

 

Wij brengen u graag in contact met deze Interim Managers. Omdat deze opdrachten maatwerk zijn bespreken we graag persoonlijk wat de mogelijkheden zijn.

 

Neem gerust contact met ons op.

ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html