✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

CIO as a service


Maak kennis met "CIO as a Service" - De oplossing voor MKB-bedrijven met IT-vraagstukkenHeeft uw MKB-bedrijf te maken met complexe IT-vraagstukken, maar kunt u zich geen dure CIO veroorloven? Zoek niet verder! ItaQ biedt u "CIO as a Service", een dienst die speciaal is ontwikkeld voor bedrijven zoals het uwe.

In de snel veranderende wereld van vandaag de dag is een effectieve IT-strategie essentieel voor het succes van uw bedrijf. Echter, veel MKB-bedrijven hebben niet de middelen om een fulltime CIO aan te nemen. Daarom bieden wij u de oplossing: een externe CIO, parttime ingehuurd via ons bedrijf ItaQ.

Met "CIO as a Service" krijgt u toegang tot een ervaren CIO die u kan ondersteunen bij uw actuele IT-vraagstukken. Onze flexibele pakketten - Brons, Zilver en Goud - stellen u in staat om te kiezen voor de hoeveelheid ondersteuning die u nodig heeft, met respectievelijk 5, 10 of 20 dagen per maand waarop u een beroep kunt doen op een ervaren CIO.

Maar dat is nog niet alles! Naast het verkrijgen van ervaren IT-leiderschap, profiteert u ook van andere voordelen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen:

1. Kostenbesparing: Met "CIO as a Service" hoeft u geen dure CIO op uw loonlijst te hebben staan. U betaalt alleen voor de ondersteuning die u nodig heeft, waardoor u uw IT-budget efficiënter kunt inzetten.

2. Expertise op maat: Onze ervaren CIO past zich aan uw specifieke behoeften aan. Of het nu gaat om strategische planning, het optimaliseren van bedrijfsprocessen of het implementeren van nieuwe technologieën, onze CIO staat voor u klaar om u te begeleiden.

3. Focus op uw kernactiviteiten: Door het inhuren van een externe CIO kunt u zich concentreren op de groei van uw bedrijf en uw kernactiviteiten. Laat de IT-vraagstukken over aan de experts, terwijl u zich richt op wat u het beste doet.

4. Toegang tot een netwerk van professionals: Via ons uitgebreide netwerk van IT-professionals kunnen wij u ook in contact brengen met andere experts en leveranciers. Profiteer van waardevolle connecties en haal het maximale uit uw IT-omgeving.

Met "CIO as a Service" kunt u de IT-uitdagingen van uw MKB-bedrijf effectief aanpakken, zonder de kosten en verplichtingen van een fulltime CIO. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze externe CIO uw bedrijf kan helpen groeien en innoveren.

De prijs per dag bedraagt € 1.200,- (excl. BTW) met de volgende pakketten:

Brons - 5 dagen

Zilver - 10 dagen – korting 5%

Goud - 20 dagen – korting 10%

Voor meer informatie neem contact met ons op!