✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Diensten

ItaQ biedt meer dan interim professionals

Bij ItaQ Interim Professionals bieden we meer dan alleen de levering van ICT-professionals en interim managers. Onze diensten en oplossingen gaan verder en zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen. Of het nu gaat om het vervullen van leidinggevende rollen op interim-basis of het moderniseren van verouderde softwareapplicaties, bij ItaQ hebben we de kennis en expertise om opdrachtgevers de juiste ondersteuning te bieden.

Simpeler, sneller en efficiënter

De drijvende kracht achter ItaQ is onze oprichter Hassan Tagi, die in 2001 het bedrijf startte na tien jaar werkervaring aan de vraagkant van de markt. Hij was verbaasd over de teleurstellende resultaten die vaak werden geboekt door ingehuurde experts. Het viel op hoe weinig kennis en kunde deze professionals met zich meebrengen en hoe ze vaak niet als een geheel opereren. Zijn drijfveer was om zaken simpeler, sneller en efficiënter te doen, en met succes heeft hij deze visie in de praktijk gebracht.

Bewezen staat van dienst

Sinds de oprichting in 2001 hebben we een gestage groei doorgemaakt, gebaseerd op de missie, visie en werkmethoden. ItaQ is gespecialiseerd in de detachering van ICT-professionals, interim managers en C-level management. We staan bekend om onze eigenwijze, persoonlijke en recht door zee aanpak, die ons tot een van de beste detacheerders in Nederland maakt. Met een team van ervaren ICT-experts die de markt al meer dan 20 jaar volgen, zijn we de juiste sparringpartner voor onze opdrachtgevers op hoog niveau.

Resultaat van ervaring en expertise

Op basis van deze ervaring hebben we bij ItaQ een unieke methodiek ontwikkeld waarmee we de kwaliteiten van onze kandidaten doeltreffend kunnen beoordelen en de perfecte match kunnen realiseren tussen opdrachtgever en kandidaat. We begrijpen dat competentie en expertise cruciaal zijn in de wereld van detachering. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers, maar deze te overtreffen. Dit maakt ItaQ de juiste partner om mee samen te werken. Het bewijs van ons succes is te zien in onze langdurige groei en tevreden klanten.

Ervaren CIO as a Service

Met onze dienst "CIO as a Service" bieden we bedrijven een oplossing wanneer ze zich willen ontwikkelen of transformeren op het digitale vlak, maar geen fulltime CIO in dienst kunnen nemen. Onze ervaren en daadkrachtige CIO is beschikbaar, zowel op locatie als op afstand (‘CIO in de Cloud’), om strategische, tactische en operationele ondersteuning te bieden. Deze dienst is ontworpen om bedrijven te helpen groeien en digitaal te excelleren zonder de kosten en verplichtingen van een voltijdse CIO.

Geautomatiseerde Software Refactoring

Met onze dienst "Geautomatiseerde Software Refactoring" bieden we opdrachtgevers de mogelijkheid om verouderde legacy-applicaties, waarvan de kennis ontbreekt of niet is gedocumenteerd, te moderniseren naar nieuwe Java- en DotNet-technologieën. Dit wordt gedaan tegen veel lagere kosten dan het volledig herbouwen van deze applicaties. Wij begrijpen dat softwarevernieuwing complex kan zijn, en daarom bieden we een efficiënte en kosteneffectieve oplossing om uw bestaande software te upgraden en deze aan te passen aan de eisen van de moderne tijd.

Kies voor ItaQ voor al jouw projecten

Bij ItaQ geloven we in een eenvoudige, effectieve benadering om jou, als opdrachtgever, volledig te ondersteunen bij het realiseren van je doelen. We zijn doordrenkt met kennis van de markt, hebben een diepgaand begrip van de uitdagingen waarmee je te maken hebt, en we zijn vastbesloten om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Als je voor ItaQ kiest als jouw partner, open je de deur naar een wereld waarin complexiteit wordt weggenomen en tastbare resultaten worden behaald, die er echt toe doen. Ontdek vandaag nog wat we voor jou kunnen betekenen!