✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Vacatures per regio

Vacatures per regio

Bekijk hier al onze regionale vacatures. Bij ItaQ zijn we trots op ons uitgebreide aanbod van uitdagende ICT- en managementfuncties in diverse regio's. Ons doel is om de perfecte match te vinden voor zowel onze opdrachtgevers als voor jou. Bekijk hieronder welke vacatures er beschikbaar zijn in jouw regio.

Ontdek onze diverse vacatures

Bij ItaQ bieden we een breed scala aan vacatures in de ICT- en managementsector. Of je nu een ervaren projectmanager bent, een getalenteerde softwareontwikkelaar, of een specialist in netwerkbeveiliging, wij hebben de perfecte uitdaging voor jou. Onze vacatures variëren van kortlopende projecten tot langdurige opdrachten, waardoor je de kans krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en je professionele netwerk uit te breiden.

We hebben inmiddels een uitgebreide database met vacatures. Bekijk de vacatures voor jouw regio makkelijk en snel. We bieden vacatures aan in de volgende gebieden:

  • Regio west: hier vind je onder andere ICT vacatures voor Noord-Holland en Zuid-Holland. Maar ook interim management vacatures in bijvoorbeeld regio Amsterdam.
  • Regio midden: hier bieden we ICT vacatures voor regio Utrecht en Flevoland. Kijk hier voor leuke, veelzijdige interim vacatures in de IT sector.
  • Regio noord: binnen deze regio vallen onder andere de ICT vacatures voor Groningen, Friesland en Drenthe. Hoewel deze regio niet bekend staat als drukbezet, hebben we hier toch een ruime selectie vacatures waar je eens tussen kunt kijken.
  • Regio oost: hier vind je de ICT vacatures voor Overijssel en Gelderland. Bekijk hier welke vacatures passen bij jouw wensen en behoeften.
  • Regio zuid: bekijk hier alle ICT vacatures in Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en eventueel in België.

De ItaQ aanpak

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en maatwerk. Wij nemen de tijd om jouw vaardigheden, ervaring en carrièredoelen te begrijpen. Dit stelt ons in staat om je te koppelen aan een rol die niet alleen aansluit bij jouw professionele profiel, maar ook bij je persoonlijke ambities. Het selectie- en plaatsingsproces bij ItaQ is zorgvuldig en gericht op het creëren van langdurige, succesvolle relaties.

Waarom kiezen voor ItaQ

Kiezen voor een carrière via ItaQ betekent kiezen voor professionele groei en ondersteuning. Wij bieden niet alleen toegang tot topvacatures, maar ook netwerkmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons staat jouw carrière centraal, en wij zetten ons in om je te helpen deze naar een hoger niveau te tillen.

Wordt onderdeel van ons team

Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Bekijk onze huidige vacaturelijst of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Onze recruiters staan klaar om je te helpen met elke vraag of om je te begeleiden in het sollicitatieproces. Je vindt onze contactgegevens en links naar meer informatie over onze vacatures en het sollicitatieproces hieronder. We kijken ernaar uit om van je te horen!