✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Referenties

In de ruim 15 jaar dat ItaQ in de ICT wereld rondloopt hebben we vele mooie opdrachten mogen invullen zowel in het Nederlandse bedrijfsleven als internationaal en bij de overheid. Zowel de grote raamcontracten en preferred supplier ships als de wat kleinere opdrachten hebben we met veel plezier, passie en trots ingevuld. Een selectie van de bedrijven waar we voor hebben mogen werken en enkele referenties van onze klanten vind je hieronder.TESTIMONIAL MINISTERIE VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU, IT-MANAGER:
“Ik ben zeer tevreden over de reactiesnelheid van ItaQ bij een aantal van mijn aanvragen en vervolgens de kwaliteit van de geleverde kandidaten. Een goed voorbeeld hiervan was mijn verzoek om een Storage Specialist. Via ItaQ heb ik een uitstekende kandidaat kunnen inhuren. Ik vind daarnaast de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend. Een groot verschil met sommige andere aanbieders van interim professionals”

TESTIMONIAL KPN, MANAGER BUSINESS SUPPORT MANAGEMENT:
"In mijn zoektocht naar goede professionals om zowel ISO 27001 maatregelen te (be)schrijven als breed te implementeren binnen onze organisatie heeft ItaQ in zeer korte tijd een goede selectie beschikbare professionals kunnen presenteren. Uit die selectie hebben we een goede kandidaat kunnen selecteren en ingehuurd. Het wegvallen van deze kandidaat in een later moment en het opvangen hiervan door de inzet van een andere kandidaat, zonder dat het project in gevaar kwam, heeft getuigd van flexibiliteit en professionaliteit binnen ItaQ."

TESTIMONIAL NUON, IT MANAGER:
“ItaQ is echt een trusted advisor voor ons. De ItaQ Partners hebben zelf jarenlange ervaring in de ICT dat ze na een gesprek met mij al heel snel met de juiste match komen. We praten pas over tarieven als er een match is gemaakt. Ik hoef me namelijk geen zorgen te maken dat ik teveel betaal omdat ItaQ heel transparant is met haar tarieven. Indien nodig krijgen we namelijk te horen wat de exacte kostprijs of inkooptarief van de in te zetten interim professional is. Ik ken weinig bedrijven die zo werken”.

TESTIMONIAL PHILIPS, IT INKOOPMANAGER:
“Als we snel de juiste ICT specialisten willen hebben dan schakelen we meestal ItaQ interim professionals in omdat onze grotere huisleveranciers in het algemeen dit niet kunnen. Vooral in de wat specialistische ICT functies zijn ze snel en goed”.

TESTIMONIAL LIBERTY GLOBAL, IT DIRECTOR:
“ItaQ is een bedrijf waar ik altijd op kan bouwen als ik snel onafhankelijke ICT professionals nodig heb voor mijn projecten. Het is verbazingwekkend hoe betrokken ItaQ is bij het vervullen van interim posities bij ons bedrijf. Ze hebben aan een half woord genoeg om mij snel te voorzien van de juiste ICT professional.”

TESTIMONIAL RAAD VAN DE KINDERBESCHERMING, IT MANAGER:
"Voor het leveren van ICT personeel maak ik graag gebruik van de diensten van ItaQ Interim Professionals. ItaQ luistert altijd goed naar de wensen en eisen die er gesteld worden en dat levert vaak de beste kandidaten op".

TESTIMONIAL TELFORT, ICT DIRECTOR:
“Ik ben positief verrast door het commitment van de ItaQ interim professionals. Niets is teveel voor de ItaQ professionals. Indien noodzakelijk werken ze in de avonden en weekenden door om de deadlines te halen. Ze zijn niet alleen goed maar ook erg flexibel”.
TESTIMONIAL LEASEPLAN, INKOOPMANAGER:
“Ik was op zoek naar een interim procurement manager die mij zou gaan vervangen omdat ik wegging. Via een zakelijke relatie kwam ik bij ItaQ interim professionals terecht. Binnen 2 dagen kwamen zij met een hele goede kandidaat die we aangenomen hebben. Ze hebben in korte tijd een prima prestatie geleverd”.
TESTIMONIAL NEDERLANDSE EMISSIEAUTORITEIT (NEA), IT MANAGER:
“Onze ervaring is dat de ICT specialisten die ItaQ aanbiedt vaak goed aansluiten op het door de NEa gevraagde profiel. Hieruit blijkt dat zij kunnen beschikken over een grote groep professionals en vanuit een goed begrip van onze vraag de match weten te maken.”