✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Word Partner van ItaQ

ItaQ is uw partner voor nieuwe opdrachten

Als leverancier van waardevolle kandidaten is het een vereiste dat zij aan de juiste baan gematcht worden. Met onze jarenlange expertise in de detacheringswereld voor interim ICT en management professionals, hebben wij een groot aanbod aan vacatures en opdrachtgevers. Wij bundelen onze krachten graag met die van u en zorgen er op die manier voor dat we samen krachtige aanbestedingen regelen.

Waarom ItaQ de beste keuze is voor leveranciers

Al meer dan 20 jaar zorgen wij voor de juiste interim match tussen werkgever en werknemer. Ondertussen staan wij bekend onder opdrachtgevers als de ‘preferred supplier’. Met onze 14 Rijksoverheid mantels waar wij de vaste mantelpartij zijn, hebben we een groot aanbod aan vacatures. Van interim ICT vacatures tot aan interim management vacatures. Zo vinden we op basis van de talenten van uw professional zijn of haar perfecte interim baan.

Aan langdurige en duurzame relaties hechten we bij ItaQ veel waarde. We gaan dan ook graag een waardevolle samenwerking met u aan. In deze samenwerking gaan we samen aan de slag voor het regelen van aanbestedingen. Samen zetten we kwaliteitskandidaten in. Met deze persoonlijke aanpak zorgen we voor heldere afspraken, continuïteit, transparantie, vertrouwen, en natuurlijk groei.

Dit is onze werkwijze

Interim management op maat voor uw situatie

Bij ItaQ begrijpen we dat elke opdracht voor interim management maatwerk is. Daarom bespreken we graag persoonlijk met u wat de mogelijkheden zijn en hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen met de juiste interim managers. Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw veranderdoelstellingen en het bieden van zekerheid in deze onzekere tijden.

Jouw succesvolle interim management reis begint hier

In ItaQ vindt u een waardevolle partner met vele mogelijkheden. Samen zorgen we voor succesvolle aanbestedingen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Bel ons op +31 70 415 20 00 of stuur een e-mail naar info@itaq.nl. We kijken ernaar uit om samen met u als partner te werken.