✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

ICT Professionals

Wij zoeken jou!

Wij zijn altijd op zoek naar de beste ICT professionals binnen verschillende expertises, zoals software ontwikkelaars, DevOps engineers, data modelleurs, security specialisten, cloud experts en functioneel beheerders. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar sterke programmamanagers, projectleiders, verandermanagers en implementatie coördinatoren. Bij ItaQ begrijpen we dat de IT-markt vol zit met uitdagingen en dat veel experts ingehuurd worden zonder het gewenste resultaat te behalen. Daarom streven wij ernaar om dingen simpeler, sneller en efficiënter te doen.

Waarom kiezen voor ItaQ?

Als professionele ICT'er op zoek naar een nieuwe uitdaging ben je bij ItaQ aan het juiste adres! Wij bieden je toegang tot ons grote netwerk van interessante opdrachtgevers binnen het topsegment van het bedrijfsleven en de overheid. Dit netwerk hebben wij in de afgelopen 20 jaar opgebouwd. We hebben meerdere grote raamovereenkomsten en zijn bij tientallen organisaties de preferred supplier, waardoor we jou interessante opdrachten kunnen bieden die je niet altijd op eigen kracht kunt vinden. Daarnaast geloven we bij ItaQ in groei en ontwikkeling, en helpen we je in je professionele ontwikkeling door het bieden van gratis kennissessies en de mogelijkheid om deel te nemen aan onze scherp geprijsde Agile en Scrum trainingen.

Persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke aanpak is onze kracht. We geloven bij ItaQ dat een match tussen kandidaat en opdrachtgever niet alleen wordt gemaakt op basis van kennis en expertise, maar minstens evenveel op persoonlijkheid en bedrijfscultuur. ItaQ weet als geen ander de vertaalslag te maken van de behoeften van opdrachtgevers naar gekwalificeerde professionals. Dit doen we door met iedere klant en kandidaat een persoonlijke relatie op te bouwen.

We nodigen je graag uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en een persoonlijk gesprek. In dit gesprek zullen we dieper ingaan op jouw expertise, kennis en ervaring, en zullen we bespreken welke van onze klanten en opdrachten het beste bij jou passen. Vervolgens gaan wij actief op zoek naar een opdracht die perfect bij jou past en kunnen we je toevoegen aan een van onze expertisepools. Zo kunnen we jou proactief benaderen voor rollen die jou op het lijf geschreven zijn.

Bij ItaQ zorgen we voor de perfecte match

Bij ItaQ begrijpen we dat de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat essentieel is. Daarom hebben onze ervaren ICT-experts gedurende meer dan 20 jaar de ontwikkelingen in de markt op de voet gevolgd. Deze waardevolle ervaring stelt ons in staat om op een unieke manier de kwaliteiten van onze kandidaten effectief te beoordelen en de perfecte match te realiseren. Als betrouwbare sparringpartner voor onze opdrachtgevers streven we ernaar om jou op de goede plek terecht te laten komen.

Groei en ontwikkeling: jouw succes bij ItaQ

Bij ItaQ geloven we dat groei en ontwikkeling net zo belangrijk zijn als het werk zelf. Daarom bieden we niet alleen uitdagende en interessante ICT-vacatures, maar creëren we ook een stimulerende werkomgeving waarin jouw talenten kunnen gedijen en je ambities werkelijkheid kunnen worden. We streven naar jouw professionele ontwikkeling en bieden uitgebreide mogelijkheden voor training en opleiding. Bovendien krijg je bij ons de kans om aan uitdagende projecten te werken voor gerenommeerde opdrachtgevers in diverse sectoren.

Wanneer je bij ItaQ komt werken, word je onderdeel van een hecht team van gedreven professionals die dezelfde passie voor ICT delen. We hechten waarde aan open communicatie, samenwerking en kennisdeling. Daarnaast zorgen we goed voor onze medewerkers door aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden te bieden en een goede balans te creëren tussen werk en privéleven.

Leer hoe ItaQ de perfecte match kan zijn voor jou

Wil je meer weten over onze dienstverlening en wat ItaQ voor jou kan betekenen? Neem dan persoonlijk contact op met één van onze recruiters of schrijf je direct in