ict professionals

Wij zoeken jou!
Wij zijn altijd op zoek naar de beste ICT professionals op het gebied van één van onze vele expertises, zoals DevOps (Scrum), Cloud, Security, Master data management en Digitale transformatie.
Wat krijg je als je bij ons komt?
Wij bieden je toegang tot ons grote netwerk aan interessante opdrachtgevers, binnen het topsegment van het bedrijfsleven en de overheid, dat wij in de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd. Wij hebben meerdere grote raamovereenkomsten en zijn bij tientallen organisaties preferred supplier, waardoor we je interessante opdrachten kunnen bieden die je niet altijd op eigen kracht kunt vinden. Daarnaast helpen we je in je ontwikkeling door het bieden van gratis kennissessies en door deel te nemen aan, onze scherp geprijsde, agile en Scrum trainingen.
Persoonlijke aanpak
Onze persoonlijke aanpak is onze kracht. Wij geloven dat een match tussen kandidaat en opdrachtgever niet alleen wordt gemaakt op basis van kennis en expertise, maar minstens evenveel op persoonlijkheid en cultuur. ItaQ weet als geen ander de vertaalslag te maken van de behoeften van opdrachtgevers naar gekwalificeerde mensen. Dit doen we door met iedere klant en kandidaat een persoonlijke relatie op te bouwen.
Daarom nodigen we je graag uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en een persoonlijk gesprek. In dit gesprek zullen we nader ingaan op jouw expertise, kennis en ervaring en zullen we bespreken welke van onze klanten en opdrachten het beste bij jou past. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar een opdracht en kunnen we je toevoegen aan één van onze expertisepools, zodat we je actief kunnen benaderen voor rollen die jou op het lijf geschreven staan.
Wat kan ItaQ voor jou betekenen
Wil je meer weten over onze dienstverlening en wat ItaQ eventueel voor jou kan betekenen? Neem dan persoonlijk contact op met één van onze recruiters of schrijf je direct in.
ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html