✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Kwaliteit & Certificeringen

Wij werken volgens de wet DBA en hebben een door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomst. Ook vinden wij het belangrijk dat onze processen en werkwijze een hoge standaard hebben, daarom hebben wij meerdere certificaten behaald en zorgen wij ervoor dat deze up-to-date blijven.

NEN 4400-1

ItaQ is vanaf 2010 in het bezit van het NEN 4400-1 certificaat. Met deze certificering en de daaraan verbonden jaarlijkse audit kan ItaQ haar opdrachtgevers vrijwaren van eventuele aansprakelijkheidsclaims door de Belastingdienst ten aanzien van niet betaalde loonheffingen en omzetbelasting.

Graydon AA rating

ItaQ is financieel gezond, wat wordt onderschreven door onze Graydon AA rating. Met deze AA-rating behoort ItaQ tot de top van de financieel gezonde bedrijven in de branche. Hieruit vloeit voort dat bedrijven en zzp’ers verantwoord zaken met ons kunnen doen. 

FD Gazellen

ItaQ heeft met trots voor de 6e keer op rij de FD gazellen award ontvangen. Om genomineerd te worden voor deze award moet het bedrijf de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% per jaar hebben geboekt. Daarnaast wordt vereist dat de organisatie financieel gezond is. ItaQ heeft al 6 jaar op rij laten zien aan deze voorwaarden te kunnen voldoen.

ISO 9001

ItaQ is sinds 2010 ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement, waarbij voldaan wordt aan vooraf gestelde structuur op het gebied van zorg, beheersing en borging. Simpelweg betekent dit dat je zegt wat je doet, doet wat je zegt en dat je dat kunt bewijzen.

Klachten?

Mocht er ondanks onze aandacht voor kwaliteit iets verkeerd gaan, neem dan gerust contact met ons op we helpen je graag met het vinden van een oplossing. Je bent uiteraard altijd van harte welkom om dit te bespreken met de voor jou bekende contactpersonen, ook is het mogelijk om je klacht het via dit mailadres kenbaar te maken: info@ItaQ.nl.