✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

ICT vacatures

Ben je een professionele ICT'er die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ItaQ aan het juiste adres! Bij ItaQ begrijpen we dat de markt vol zit met uitdagingen en dat veel experts ingehuurd worden zonder het gewenste resultaat te behalen. Daarom streven wij ernaar om dingen simpeler, sneller en efficiënter te doen. En met succes!


Welkom bij ItaQ: dé bestemming voor ICT-professionals!

ItaQ is sinds de oprichting in 2001 uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de detachering van ICT-professionals, interim-managers en C-level management. Wat ons onderscheidt, is onze eigenzinnige aanpak. We zijn persoonlijk, direct en recht door zee. Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat we bekend staan als een van de beste detacheerders van ervaren en gespecialiseerde ICT-professionals, evenals C-level interim-managers in zowel het Nederlandse bedrijfsleven als de overheid. We hebben dan ook een uitgebreid aanbod ICT vacatures.

Bij ItaQ weet je zeker dat je op de goede plek terecht komt

Ons team van ervaren ICT-experts volgt al meer dan 20 jaar de ontwikkelingen in de markt op de voet. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare sparringpartner voor onze opdrachtgevers en kunnen we iedere ICT vacature snel vervullen. Op basis van deze waardevolle ervaring hebben we een unieke methodiek ontwikkeld waarmee we de kwaliteiten van onze kandidaten effectief kunnen beoordelen. Dit stelt ons in staat om de perfecte match te realiseren tussen opdrachtgever en kandidaat. Daarom zijn onze vacatures in de ICT niet alleen snel vervuld, maar ook goed.

Groei en ontwikkeling net zo belangrijk als het werk zelf

Waarom zou je solliciteren bij ItaQ? We bieden niet alleen uitdagende en interessante ICT-vacatures, maar ook een stimulerende werkomgeving waarin je je talenten kunt ontwikkelen en je ambities kunt waarmaken. Bij ItaQ geloven we in persoonlijke groei en bieden we uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, training en opleiding. Daarnaast krijg je bij ons de kans om te werken aan uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers in diverse sectoren. Wat begint bij een vacature in de ICT, groeit uit tot een mooie langdurige samenwerking.

Als je bij ItaQ komt werken, maak je deel uit van een hecht team van gedreven professionals die dezelfde passie voor ICT delen. We hechten waarde aan open communicatie, samenwerking en het delen van kennis. Daarnaast zorgen we goed voor onze medewerkers met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een goede work-life balance. Een vacature voor een ICT-medewerker is dus veel meer dan alleen dat. Het is de opening voor een prettige samenwerking die voor groei van beide partijen zorgt.

Bekijk direct de vacatures of stel een jobalert in

Ben jij een gedreven ICT-professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Sluit je dan aan bij ons team bij ItaQ. Samen zullen we de ICT-wereld simpeler, sneller en efficiënter maken. Bekijk onze ICT-medewerker vacatures en solliciteer vandaag nog! Zit er nu niets voor je tussen? Stel dan een jobalert in, dan houden we je op de hoogte als er iets passends langs komt!