✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Interim Managers

PAUL VAN DER ZEE

Paul van der Zee (senior programma manager) ”techniek is niet het doel maar slechts een resultante”. Paul van der Zee is een ervaren IT manager / programma manager met een trackrecord in Online / Digital Transformation, IT Management en Sourcing (In/Outsouring) van complexe applicatielandschappen. Met zijn aanpak, van strategisch tot op operationeel niveau, zijn er vele structurele innovaties, verbeteringen en veranderingen tot stand gekomen. Als bedrijfseconoom is hij afgestudeerd in B2B Marketing aan de Erasmus, naast kennis op IT-gebied, heeft hij veel ervaring op het vlak van commercie, financiën, operations en logistiek. Zijn denken is vanuit de klant, de organisatie en processen. Techniek is niet het doel maar slechts een resultante.

PAUL BARENDS

Paul Barends (programma manager) “Kan het beter, sneller, goedkoper? Altijd!”Paul Barends heeft meer dan 25 jaar ervaring als lijnmanager en project/programma manager bij een groot aantal multinationals in Nederland.Tegenwoordig heeft ieder bedrijf de ICT deels of volledig ge-outsourced. En dus is er altijd een uitdaging hoe de relatie met alle leveranciers op orde te houden en hoe de kwaliteit van de dienstverlening op het gewenste niveau blijft. De meeste energie krijgt Paul van opdrachten op dit grensvlak: het inrichten of verbeteren van een regieorganisatie of het op orde brengen van contract management. Kan het beter, sneller, goedkoper? Altijd!

JANPAUL LANDMAN

JanPaul Landman (CIO / IT Director / Programma manager):“De toekomst voorspellen kan ik niet, maar ik kan ‘m wel mogelijk maken middels een wendbaar ICT fundament!”JanPaul Landman is een zeer ervaren CIO / IT Director / Program Director met diepgaande sector kennis van Maritiem (havenbedrijf, scheepvaart, containers), Logistiek, Trading (ecommerce), Telecom en Sierteelt. JanPaul is een “strategische doener met een goed oog voor innovatie”.Het hebben van een passende digitale business strategie is cruciaal voor elk bedrijf in welke sector dan ook. Meerwaarde halen uit ICT staat centraal in zijn denken en doen. De grens tussen Business en ICT is aan het verdwijnen. In zijn visie zijn Business en ICT één. Vanuit deze visie helpt hij bedrijven innoveren naar een nieuwe digitale toekomst én tegelijkertijd de huidige ICT te transformeren op het gebied van “People, Proces en Technology”.