✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

ItaQ’s algemene doelstelling is om te werken aan een duurzame economie. Hierbij dient aandacht te zijn voor People, Planet & Profit, kortom een gezonde omgeving met de mogelijkheid voor bedrijfsvoering op een sociaal maatschappelijk verantwoorde manier.

Voor ItaQ is duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen geen edelsoort altruïsme, maar wij geven er concreet inhoud aan. Ons motto is TINA “There Is No Alternative". Zo onderschrijven wij de ILO declaration en voegen we de daad bij het woord door veel verder te gaan in ons MVO beleid dan onze concurrenten.

Ons beleid is gebaseerd op het 7E model en wij meten per onderwerp met subcategorieën waar wij nu staan en waar wij in de toekomst willen staan. Enkele concrete voorbeelden: een duurzame huisvesting, ontmoedigingsbeleid autogebruik, energie besparende maatregelen, personeelsaannamebeleid dient een weergave te zijn van de Nederlandse samenleving, stimulans voor ontwikkeling en educatie, kinderopvangmogelijkheid, clientèle ethiek (wij werken bewust niet voor bepaalde branches), ethische stellingname m.b.t. geschenken en nog veel meer.

Onze overtuiging is dat een bedrijf MVO echt zelf moet willen. Indien de wil er niet is houdt het snel op. Men doet dan aan “window dressing” en hier prikken onze stakeholders genadeloos door heen. 

Dare to have a Dream

In het ‘Dare to have a Dream programma’ brengt de Dutch Dream Foundation topmanagers en veelbelovende “nieuwe ondernemers” samen. Onze CEO Hassan Tagi is gevraagd om zijn kennis en inzichten over te dragen. Hij coacht, stimuleert en stelt zijn netwerk en eigen organisatie beschikbaar om zo bij te dragen aan het succes van de ondernemer. Tagi begeleidt de ondernemer gedurende een jaar.

Ride for the Roses

Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Het succes van Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met zo'n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Onze Controller, Debby van der Knaap, heeft meegedaan en een fors aantal euro’s binnen gefietst.

Robert Kalkman Foundation

ItaQ sponsort de Robert Kalkman Foundation. Deze stichting heeft tot doel kinderen en jongeren die zijn getroffen door kanker en/of een lichamelijke beperking hebben, te helpen met ontspanning en afleiding tijdens hun ziekte. De Robert Kalkman Foundation doet dat door met hun passie voor de golfsport kinderen een onvergetelijk golfervaring of zelfs nieuwe sportuitdaging te bieden.

SBB Erkend Leerbedrijf

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf. De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) voert taken uit van het ministerie van OCW zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen. Studenten krijgen bij bedrijven zoals ItaQ de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan.