✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Detachering

Professionele ICT detachering op maat

ICT detachering bij ItaQ Interim Professionals biedt een oplossing voor uiteenlopende tijdelijke personeelsbehoeften. Op de vraag: “waarom detachering?”, valt dan ook geen eenduidig antwoord te geven. Of je nu ICT detachering nodig hebt voor een specifiek project of een ervaren professional om een tijdelijke Ict-vacature in te vullen, ICT detachering is een flexibele en doeltreffende keuze. We begrijpen dat organisaties in diverse situaties gebruikmaken van een detachering bureau, en we zijn hier om aan die behoeften te voldoen.

Simpelere, snellere en efficiëntere ICT detachering

De drijvende kracht achter ItaQ is onze oprichter Hassan Tagi, die in 2001 het bedrijf startte na tien jaar werkervaring aan de vraagkant van de markt. Hij was verbaasd over de teleurstellende resultaten die vaak werden geboekt door ingehuurde experts. Het viel op hoe weinig kennis en kunde deze ICT detachering professionals met zich meebrengen en hoe ze vaak niet als een geheel opereren. Zijn drijfveer was om zaken simpeler, sneller en efficiënter te doen, en met succes heeft hij deze visie in de praktijk gebracht.

ItaQ's specialisatie in ICT detachering

Onze specialisatie in ICT detachering omvat een breed scala aan diensten: van detachering ICT van professionals tot Interim en C-level Management. Wat ons onderscheidt, is onze eigenzinnige, persoonlijke en directe aanpak. ItaQ is niet zomaar een detacheerder; we zijn de beste keuze voor ervaren, soms zeer gespecialiseerde professionals en C-level interim-managers in Nederland. Ons team van ervaren experts volgt de markt al meer dan twee decennia, en dit heeft geleid tot een uitzonderlijk niveau van expertise op het gebied van ICT detachering.

Onze unieke aanpak voor

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een unieke methodiek ontwikkeld waarmee we effectief de kwaliteiten van kandidaten kunnen beoordelen en de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat kunnen realiseren. Wij begrijpen dat competentie en expertise essentieel zijn in de wereld van IT detachering. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat niet alleen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen, maar deze te overtreffen. Bij ItaQ ben je verzekerd van een partner die de kunst van ICT detachering begrijpt en succesvol in de praktijk brengt.

Kies voor ItaQ voor al jouw projecten

Bij ItaQ geloven we in een eenvoudige, effectieve benadering om jou, als opdrachtgever, volledig te ondersteunen bij het realiseren van je doelen. We zijn doordrenkt met kennis van de markt, hebben een diepgaand begrip van de uitdagingen waarmee je te maken hebt, en we zijn vastbesloten om op maat gemaakte ICT detachering oplossingen te bieden. Als je voor ItaQ kiest als jouw partner, open je de deur naar een wereld waarin complexiteit wordt weggenomen en tastbare resultaten worden behaald, die er echt toe doen. Ontdek vandaag nog wat we voor jou kunnen betekenen!