✓ Persoonlijke begeleiding in het gehele sollicitatieproces

✓ Wij vinden jouw perfecte baan door te kijken naar jouw wensen en competenties

✓ Binnen 48 uur stellen we je voor bij de juiste werkgever

✓ 8,2 kandidaatwaardering & 8,6 klantwaardering

Werkwijze voor interim professionals

Werken als interim professional bij ItaQ

In de wereld van interim werk, waar elke opdracht uniek is en elke uitdaging een kans biedt, is dekeuze voor de juiste partner cruciaal. Als interim professional zoek je niet zomaar een opdracht; jezoekt een kans om te schitteren, te groeien en je expertise volledig te benutten. Dat is waar ItaQ inbeeld komt. Onze missie is om jou als interim professional zekerheid en succes te bieden in dezeonzekere tijden.

ItaQ als betrouwbare en professionele partner

Bij ItaQ hebben we sinds 2001 talloze interim posities vervuld, met name gericht op groteverandertrajecten. Onze interim professionals hebben zich keer op keer bewezen als de drijvendekracht achter succesvolle projecten. Jouw professionaliteit, onafhankelijkheid en expertise vormen dekern van ons succes. We begrijpen de wereld van interim professionals als geen ander.

De Gouden Driehoek van ItaQ

Onze aanpak draait om de 'Gouden Driehoek van ItaQ'. Dit model omvat drie essentiëlesuccesfactoren voor iedere interim klus:

1. Opdrachtgeverschap professionaliseren Een succesvol project begint met een sterke opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat uw opdrachtgeverschap wordt geprofessionaliseerd, zodat u de juiste sturing en ondersteuning kunt bieden aan uw interim manager. Samen werken we aan een duidelijke en gedragen projectdoelstelling, heldere verwachtingen en een gestroomlijnde communicatie.

2. Project governance goed inrichten Effectieve project governance is essentieel voor het bewaken van de voortgang, het beheersen van risico's en het nemen van tijdige beslissingen. Wij helpen u bij het goed inrichten van de project governance, waarbij we de juiste structuur, processen en verantwoordelijkheden definiëren. Op deze manier behoudt u de controle en kunt u het project succesvol sturen.

3. Strakke aansturing van leveranciers Bij complexe verandertrajecten is het vaak noodzakelijk om samen te werken met diverse leveranciers. Het is belangrijk om deze leveranciers strak aan te sturen en ervoor te zorgen dat ze optimaal bijdragen aan het behalen van de projectdoelstellingen. Wij hebben ruime ervaring in het managen van leveranciersrelaties en zorgen ervoor dat zij zich committeren aan het behalen van de gewenste resultaten.

Interim werk op maat

Elke interim opdracht is uniek, en daarom bieden we oplossingen op maat. We besprekenpersoonlijk met jou wat de mogelijkheden zijn en hoe we jouw doelstellingen kunnen verwezenlijken.Onze ervaren professionals staan klaar om je te ondersteunen en zekerheid te bieden in dezeonzekere tijden.

De werkwijze om jouw ideale interim plek te vinden

Dit stappenplan is ontworpen om je te begeleiden vanaf het begin van je zoektocht naar eeninterim baan tot aan je succesvolle integratie bij de klant. We staan altijd voor je klaar om je teondersteunen en jouw interim management carrière naar nieuwe hoogten te tillen.