Werken bij

Waarom ItaQ?
Vanaf de oprichting in 2001 is ItaQ constant gegroeid. Al 4 jaar op rij, volgens de FD Gazellen Award, één van de 100 snelst groeiende IT bedrijven van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van ICT Professionals en Interim Managers bij bedrijven in het topsegment van de markt. We groeien razendsnel! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die met ons mee willen groeien.
In ons werk is onze persoonlijke aanpak onze kracht. Dat geldt ook voor jou. Je krijgt bij ons professionele en persoonlijke begeleiding van o.a. onze CEO en Senior Partners – en dat maakt ons uniek!
Waar zijn we naar op zoek?
Wij zijn altijd op zoek naar zowel enthousiaste starters als ervaren professionals. Mensen die bereid zijn het ItaQ DNA eigen te maken: teamplayers met een winnaarsmentaliteit en doorzettingsvermogen die verantwoordelijkheid nemen en creatief, pro-actief en initiatiefrijk zijn. Geen “ja maar” en afspraak is afspraak.
Wat bieden we je?

We bieden je een goed salaris met aantrekkelijke bonussen, eindeloze doorgroeimogelijkheden en ook niet onbelangrijk: vette uitjes met het team. Naast uiteraard de VrijMiBo aan het einde van iedere week, gaan we jaarlijks samen op reis om het harde werken te belonen. Zo gingen we vorig jaar met het hele team naar Portugal! Wie weet ben jij er de volgende keer wel bij.  

 

Bekijk hier de verschillende vacatures die momenteel bij ons open staan.

Ook zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires!

 

inhousedag

Bij ItaQ Interim Professionals zijn we altijd op zoek naar ambitieuze starters die carrière willen maken als Recruitment Consultant binnen de IT sector. Ben je mbo of (bijna) hbo afgestudeerd? Heb jij lef en wil je het optimale uit de start van je carrière halen? Dan ben je van harte welkom op een van onze (online) inhouse-middagen.
Klik hier voor de data.


Deze middag is de perfecte manier om ons gave bedrijf te leren kennen en om erachter te komen of deze functie bij jou past!


Geïnteresseerd? Stuur een mailtje met jouw meest recente CV naar info@itaq.nl en we nemen vervolgens telefonisch contact met je op om je aanmelding te bevestigen.


Tot de volgende inhousedag!

 

ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html