Testimonials

Opdrachtgevers
Kandidaten
VINNY TIMMERMANS (LEAD DESIGNER EN UX ARCHITECT)
“Wat ItaQ onderscheid is hun drive, kennis en ervaring om een opdracht te vinden die naadloos aansluit bij jouw kwaliteiten”.

“ItaQ is een team van gedreven no-nonsense professionals waarmee het goed samenwerken is. Wat ItaQ onderscheidt van de rest in deze branche is hun drive, kennis en ervaring om een opdracht te vinden die naadloos aansluit bij je kwaliteiten. Dat is niet alleen prettig voor de opdrachtgever, maar ook voor de opdrachtnemer. Ik heb als Lead Designer en UX Architect in de afgelopen jaren een aantal zeer fraaie en uitdagende projecten voor ItaQ uit kunnen voeren.”
HENK ZOMER (TEAMMANAGER RIJKSOVERHEID IT-BEDRIJF)
"ItaQ begeleide het hele proces professioneel en transparant.”

"Via mijn netwerk ben ik met ItaQ in contact gekomen voor een interim opdracht als teammanager bij een rijksoverheid IT-bedrijf. Op basis van mijn CV en motivatiebrief werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op kantoor van ItaQ. In dat gesprek met de accountmanager en de IT recruiter bespraken we raakvlakken tussen de aanvraag en mijn CV. In nauw overleg met het ItaQ team hebben we een aanbieding gemaakt. ItaQ zorgde voor een complete documentatie-set conform de strenge richtlijnen van de aanvrager.
Uiteindelijk werden we uitgenodigd voor een intakegesprek. Met de accountmanager heb ik het gesprek goed voorbereid. Het was prettig om met de accountmanager te spiegelen over het gesprek. Na het tweede gesprek was de opdracht een feit. ItaQ zorgde voor de contracten en andere benodigde documenten. Tijdens de opdracht had ik regelmatig contact met de accountmanager en na beëindiging van de opdracht een afrondend gesprek."
ROGIER WATERREUS (PROJECTMANAGER)
“Vooral over de soepele communicatie met ItaQ ben ik erg te spreken.”

“Als projectmanager ben ik nu met mijn tweede opdracht bezig bij het Ministerie van Economische Zaken. Beide keren via ItaQ. ItaQ zit er kort op en schakelt snel om in het selectieproces zo snel mogelijk de kandidaat aan te bieden. Bij elke ontwikkeling word ik netjes up to date gehouden.
Vooral over de communicatie met ItaQ ben ik erg te spreken. Als er vragen zijn, of zaken geregeld moeten worden ontvang ik bijna altijd dezelfde dag nog een reactie.”
JEROEN KOLDENHOF (PROGRAMMA MANAGER)
“Mijn motto: doen waar je goed in bent, focus op de klant door de professional…en de ondersteunende zaken regelt ItaQ!"

“In 2013 ben ik voor het eerst via ItaQ als projectmanager ingezet, waarbij op hele korte termijn geschakeld kon worden. Mijn opdracht heb ik naar tevredenheid van de klant opgeleverd. Toen ik in mei 2016 weer beschikbaar kwam en met ItaQ contact opnam, kon ik gelijk starten bij m’n huidige opdracht, wat wederom een prima match bleek te zijn. De mensen die ik vanuit ItaQ heb gesproken, zowel aan de verkoopkant als aan de backend kant zijn allemaal even ervaren, vriendelijk en ondersteunend.”
SANDRA DUMAS (DOCUMENT WRITER)
"ItaQ is able to make job and client matches that, in my experience, other recruitment agencies don’t."

"ItaQ uses their knowledge and creativity, looks at a consultant’s profile and is able to make job and client matches that, in my experience, other recruitment agencies don’t. Give them a call, who knows it may change your life."
YVAN DE WINNE (INTERIM MANAGER)
"Wat ItaQ onderscheidt is drive van de mensen die er werken en hun kennis van de markt. Daarnaast de informele werksfeer waarbij aandacht is voor het opbouwen van goede een relatie zowel tijdens een opdracht als bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging."
ROBBERT VERBEEK (WINDOWS DEPLOYMENT SPECIALIST)

"In een markt waar de opdrachten voor het oprapen liggen, moet je je als opdrachtnemer en opdrachtgever onderscheiden. De keuze voor een bedrijf als Itaq is dan snel gemaakt. De professionals en informele gesprekken gaven voor mij de doorslag en resulteerde in een geweldige opdracht waarbij ik mijn kennis en ervaring als Windows deployment specialist ten volste kan benutten.

De communicatie verloopt goed en snel, iets waar anderen nog wat van kunnen opsteken. Evenals het matchen van opdrachtgevers en opdrachtnemers."

MICHEL VAN EGMOND (PROJECT MANAGER)
"Ik heb ItaQ afgelopen 5 jaar ervaren als betrouwbare partner met een professionele werkwijze en fijne mensen om mee samen te werken."
MARC DEN HELD (INTERIM MANAGER)

"Professioneel met een steeds groeiend netwerk voor het vinden van de perfecte interim functie.
Itaq slaat perfect de brug tussen klant vraag en mijn skillset.
Door ons lange samenwerking weet Itaq mij te plaatsen op perfect passende functies met voordeel voor mij en de klant."

SVEN DRESEN (INTERIM ICT MANAGER)
"ItaQ is een leuk, professioneel en informeel bedrijf om voor te werken. Ze hebben de zaken goed op orde en schakelen snel. Ook de persoonlijke aanpak spreekt me aan. ItaQ is een van de betere partijen in de markt, een aanrader dus."
PAUL VAN DER ZEE (INTERIM MANAGER)
”Mijn ervaring met ItaQ is dat het gerund wordt door ICT professionals. Mensen die weten wat de ICT wereld nodig heeft om succesvolle projecten te kunnen realiseren.”
ARJAN VOS (PROJECTLEIDER)
"Waar ik bij ITAQ het verschil zag is de kennis van de klant en de zorgvuldigheid bij het vinden van de juiste match.

In het eerste gesprek werd direct duidelijk dat de accountmanager van ITAQ de opdrachtgever en de voor mij interessante opdracht goed begreep. De intake is samen voorbereid en dit heeft ervoor gezorgd dat er een gericht en open gesprek kon plaatsvinden; het bleek inderdaad de juiste match. Ook na het verkrijgen van de opdracht bleef ITAQ actief contact houden over het verloop van het project en meedenken waar nodig. Daarbij verloopt het contact altijd professioneel en prettig."
CAREL AEIJELTS AVERINK (PROJECTMANAGER)
"In 2007 heeft ItaQ mij aan mijn eerste freelance‐opdracht geholpen. Sindsdien heb ik via ItaQ voor meerdere toonaangevende opdachtgevers mogen werken. ItaQ onderscheidt zich al jaren in de markt door snel en
daadkrachtig handelen, met goede service voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer. Ik zou geen moment twijfelen als ik weer via ItaQ aan de slag mag gaan"
WERKT O.A. VOOR:
ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html