Scrum Master training is essentieel voor elke Business en ICT professional!ItaQ constateert bij veel van haar klanten en professionals op tientallen projecten een explosieve vraag naar Scrum ervaring en certificering. De Scrum methodiek blijkt voor onze klanten, opdrachtgevers en kandidaten een grote toegevoegde waarde te hebben. ItaQ heeft daarom het initiatief genomen om binnen de ItaQ Community een zeer professionele en pragmatische training aan te bieden. De training voldoet aan de hoge kwaliteitsnorm die ItaQ hanteert en wordt uitgevoerd met zeer ervaren Agile tegen een aantrekkelijke prijs. We merken dat er veel vraag is en sommige trainingen zijn al vol, dus we adviseren je snel te reageren

Scrum Master training is essentieel voor elke Business en ICT professional!

Dit geven ook onze klanten aan:

"Scrum kennis en ervaring bij een kandidaat geeft aan dat je een 'get-it-done' mentaliteit hebt.”

“We sponseren Agile/scrum voluit! Elke IT-er en business professional met er verstand van hebben en kunnen toepassen.”

“Dergelijke trainingen moeten professionals gewoon doen!"

SCRUM MASTER TRAINING PROGRAMMA (4 avonden)

DOEL:
Maak kennis met de (algemene) facetten van Agile en specifieke Scrum onderwerpen om succesvol te kunnen werken binnen een Agile/Scrum omgeving.


ONDERWERPEN:
• Agile foundation: wat is Agile, waarom Agile werken, Agile manifesto
• Agile methoden: Scrum, XP, DSDM, Kanban
• Vergelijking Agile/Scrum met traditionele ontwikkel- en projectmanagement methoden
• Spelen van game(s) en oefeningen
• Uitleg van het Scrum framework - Roles (Scrum Master, Product Owner, Team) - Events (Sprint, Daily Scrum, Sprint Review,
Sprint Retrospective) - Artifacts (Product Backlog, Sprint Backlog)
• Taken, verantwoordelijkheden en karakteristieken van de Scrum Master
• Organisatie en facilitering van het Scrum proces
• Sprint Planning - Daily Scrum - Sprint Review - Retrospective - Planning & Estimation
• Scrum Master cases, bijv. hoe om te gaan met “impediments” en het team goed af te schermen van verstoringen van buitenaf?
• Zichtbaarheid en bewaking van de Sprint backlog, Sprint Burndown
• Scrum met meer dan 1 team en/of distributed teams
• Examentraining Professional Scrum Master I (PSM-1) van Scrum.org

TRAINER
De training zal verzorgd worden door een ervaren Agile Coach en Scrum Trainer met passie voor het vak. De trainer is in de dagelijkse praktijk bezig met het begeleiden en coachen van Scrum teams en stakeholders. Tijdens de training zal het geleerde gelijk in de praktijk gebracht worden, zodat deelnemers direct kunnen ervaren wat werken volgens Scrum inhoudt!

SCRUM MASTER
Scrum master worden? Dan is dit je kans! ItaQ gaat weer van start met Scrum Master trainingen. Vergroot je kansen voor mooie opdrachten met een Scrum Master Certificaat en meld je nu aan voor de training die start in september, oktober, november of december en wordt Scrum master binnen 1 maand! (of in 4 avonden)

Klik hier voor de data en meld je nu aan voor onze scrum master trainingVolg je Scrum training gratis! 

Onze CEO Hassan Tagi, is genomineerd voor de IT CEO Award 2017 van het vakblad Computable. Heb jij al gestemd? Dan maak jij kans op een gratis Scrum training ter waarde van € 1.149,00 inclusief examengeld.

Hoe maak ik kans op een gratis training?
Heel eenvoudig! Stuur samen met je aanmelding voor de training, de bevestigingsmail die je hebt ontvangen van Computable, naar: trainingen@itaq.nl. Wie weet ontvang jij je cursusgeld van € 1.149,00 terug.

Heb je nog niet gestemd dan kan je dat natuurlijk alsnog doen via de website van computable.


ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html