Kwaliteit is de motor van ons succes

Geplaatst op: 4 juli 2014

Op FD.nl wordt het succesverhaal van Hassan Tagi, directeur van ItaQ, beschreven.

Van de crisis merkt Hassan Tagi naar eigen zeggen helemaal niets. Klanten staan in de rij om zaken te doen met ItaQ, specialist in het leveren van interim IT'ers. "Je moet je houden aan je basiswaarden”, zegt de ondernemer. "Zo waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening en dat is de motor van ons succes."

Zelf vind Hassan Tagi het de normaalste zaak van de wereld dat hij zijn werk gewoon heel goed wil doen. “Maar toch blijkt dat dan bijzonder te zijn”, stelt de ondernemer vast. “Zeker in de ICT. Er zijn veel te veel ondernemers die de echte passie voor dit vak missen. Jammer, want als je dat als uitgangspunt neemt, dan volgt succes vanzelf."

"Wat me in het begin vooral dreef is de frustratie dat onze sector het gewoon niet goed voor elkaar had. Ik ben tien jaar als ambtenaar betrokken geweest bij enorme ICT-projecten. Het kon zo ontzettend veel efficiënter. Daar wilde ik echt iets aan doen. Dat deed ik ook, maar daarmee zwom ik wel erg tegen de stroom in."

Hier kunt u het gehele succesverhaal lezen.


ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html