ItaQ wint Goud met Goed Bereikbaar- scan

Geplaatst op: 21 november 2013

Onlangs heeft ItaQ via KPN deelgenomen aan een meting van de Goed Bereikbaar-scan. Met deze scan krijgen ondernemers en bedrijven inzicht in hun totale bereikbaarheid, via telefoon, e-mail, social media en de contactgegevens op de website. ItaQ heeft hiermee de Gouden medaille gewonnen! Dit houdt in dat ItaQ 100% bereikbaar is voor zijn relaties, kandidaten en consultants.

KPN heeft ItaQ op willekeurige momenten via mail en telefoon proberen te bereiken. ItaQ heeft alle per mail verzonden verzoeken binnen 24 uur beantwoord en haalt hiermee een score van 100%. De norm bedraagt 95% waarbij de branche slecht 50% scoort.
Ook bij het beantwoorden van de telefoon scoort ItaQ 100% . Dit houdt in dat alle telefoontjes binnen 15 seconden persoonlijk zijn beantwoord. De norm bedraagt hierbij 90% en de branche scoort hier in het algemeen maar 49%.
Tot slot heeft KPN geconstateerd dat de contactgegevens op de website van ItaQ goed en makkelijk vindbaar zijn.

Kortom ItaQ is optimaal bereikbaar, dus mocht u vragen hebben, dan kunt u ons ten allen tijden bereiken!


ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html