TV Succes Award 2014!

Geplaatst op: 27 februari 2014

Met Trots laten we je weten dat ItaQ Interim Professionals door de TV Succes Award 2014 tot winnaar van de ICT branche is uitgeroepen.
Via de link onderaan deze pagina kun je ons flimpje bekijken.

De Nominatiecommissie van De TV Succes Award heeft zijn blik geworpen op de ICT branche en is hierin op zoek gegaan naar de meest vooraanstaande ICT bedrijven van Nederland. Uit hun onderzoek is gebleken dat wij met ItaQ voorloper zijn binnen deze sector en daardoor tot winnaar van de ICT branche zijn uitgeroepen. Deze eerste plaats heeft er toe geleid dat ItaQ is genomineerd voor De TV Succes Award 2014!

De Succesfactor

Wat is succes? Waarom heeft de een meer succes dan de ander? Kun je succesvoller worden en hoe dan? drs. Hassan Tagi, Oprichter en Directeur ItaQ Interim Professionals, zal het geheim van zijn succes met je delen in het programma “De Succesfactor”.

De Succesfactor is het business programma op RTL7 dat ondernemers wil informeren en inspireren.

Elke week filmen zij succesvolle Nederlandse bedrijven binnen verschillende branches, en interviewen ze bekende ondernemers over hun zakelijke strategieën.
Deze bedrijven zijn geselecteerd op basis van strikte criteria. De kijkers en een deskundige jury beslissen uiteindelijk wie de winnaar van de TV Succes Award zal worden.

Uitzending

De TV uitzending op RTL7 gemist?
Via de onderstaande link kun je ons filmpje bekijken:
http://player.vimeo.com/video/87676188

Nieuwsgierig naar de andere winnaars in de verschillende categorieën? Deze kun je via de onderstaande link bekijken:
http://www.desuccesfactor.com/desuccesfactor/index.php/
genomineerden-2014-alfabetischItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html