Geplaatst op: 25 januari 2016


 

ItaQ wint de inhuur van Strategisch Management voor de gehele RijksoverheidHet jaar is voor ons weer goed van start gegaan. ItaQ is verkozen tot dé winnaar voor de inhuur van Strategisch Interim-Management binnen de gehele Rijksoverheid. Dit houdt in dat per 1 februari 2016 alle externe inhuur van zeer ervaren Interim Managers op strategisch niveau via ItaQ verloopt. Hiermee hopen wij de ItaQ Interim Management tak verder uit te bouwen.

Met deze mantel bedienen wij Ministerie van Algemene Zaken, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Defensie, Ministerie van Financiën, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Veiligheid en Justitie, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Deze inhuur via ItaQ betreft de mantel Interim Management en Organisatieadvies(IMOA-mantel). Deze mantel wordt als een mijlpijl binnen de Rijksoverheid gezien voor externe inhuur, aldus Siep Eilander, lid van de Klantenraad van IMOA: “Een jaar geleden had niemand gedacht dat we dit zo snel konden realiseren’’. Het draagvlak is breed. ‘‘Dat zal deze mantel tot een succes maken’’.

ItaQ is zeer verheugd om dit succes samen met de Rijksoverheid te delen. “Naast de beste inhuur van Strategische Managers, kijken wij uit naar een vertrouwde samenwerking’’ aldus Hassan Tagi, CEO van ItaQ Interim Professionals. 

Klik hier voor een uitgebreid artikel.

ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html