Geplaatst op: 4 juli 2014

 

 

 

ItaQ Interim Professionals grote winnaar aanbesteding Belastingdienst!

Na weken hard werken is het verlossende woord er eindelijk uit, de Belastingdienst heeft ItaQ (in samenwerking met HP) namelijk de Europese aanbesteding op alle percelen gegund. ItaQ is hierbij de enige partij die geselecteerd is als leverancier op alle gevraagde percelen en behoort daarmee tot de beste van een zeer select gezelschap!

Deze uitkomst heeft als gevolg dat ItaQ in de komende vier jaar veel professionals op verschillende expertisegebieden bij de Belastingdienst zal kunnen plaatsen. De vraag naar professionals op het gebied van Projectmanagement, Applicatie Beheer, Web Applicatie, Desktop Applicatie, Mainframe Applicatie en Business Intelligence zal de aankomende tijd dan ook zeker toenemen.

Het contract met de Belastingdienst zal een looptijd hebben van 4 jaar en naar verwachting tussen de 250 - 500 inhuuraanvragen op jaarbasis. Naast de inhuuraanvragen zullen in verschillende percelen ook nog resultaatopdrachten uitgeschreven worden.

ItaQ kijkt vol enthousiasme uit naar de komende samenwerking en de kansen die het creëert voor professionals binnen deze vakgebieden!


ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html