ItaQ is genomineerd voor de FD Gazellen Award 2013

Geplaatst op: 21 oktober 2013

 


Een geweldige prestatie: ItaQ is door het Financiële Dagblad genomineerd voor de FD Gazelle Award 2013. Dit betekent dat we ons tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland mogen rekenen.

Voor de tiende keer op rij reikt Het Financiële Dagblad in 2013 de FD Gazellen Awards uit. Alle bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazelle Award.


Het ItaQ team heeft zich het afgelopen jaar elke dag met veel plezier voor 100% ingezet. Het harde werken is beloond met het winnen van een mantelcontract bij de Dienst ICT Uitvoering (DICTU) van het Ministerie van Economische Zaken en een voorlopige gunning van een mantelcontract bij de Belastingdienst.

Naast nieuwe klanten, hebben we de rol als Trusted Advisor bij onze bestaande contracten waar kunnen maken. We hebben ook hier ons aantal inzetten zien groeien.

Dinsdag 19 november 2013 is de uitreiking!

 


ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html