Geplaatst op: 30 oktober 2015

ItaQ behoort wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland; en is hiermee uitgeroepen tot FD Gazelle 2015. CEO Hassan Tagi is net zoals voorgaande jaren erg blij met het behalen van deze prijs.

Om genomineerd te worden voor deze award moet het bedrijf de afgelopen drie jaar een netto-omzetgroei van minstens 20% hebben geboekt. Daarnaast wordt er vereist dat de organisatie financiële gezond is, deze financiele gezondheid is afhankelijk van meerder factoren. Er zijn 490 organisaties gekozen in drie categorieën: klein, middel en groot.

De award, die door het Financieele Dagblad in het leven geroepen, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement. In november wordt dit feestelijk gevierd met zes prijsuitreikingen. De uitreiking van de awards voor Zuid-West Nederland vindt plaats op donderdag 12 november. Per provincie wordt uit de winnaars van de drie categorieën één overall winnaar gekozen. Deze organisatie krijgt de Gouden Gazelle die dit jaar op 10 december in Den Haag wordt uitgereikt.ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html