In 1 dag je communicatie-skills aanscherpen en aanwijsbaar effectiever maken? Leren hoe je de perfecte pitch voorbereid ? Handiger worden in het spreken in openbaar?

In samenwerking met Winkelman Van Hessen biedt ItaQ je nu de ultieme Masterclass Communicatie en Acquisitie aan. Er zijn 2 data: 3 juni en 23 september 2016. Locatie: Bankaplein 3 Den Haag.

Twee ItaQ collega’s hebben deze Masterclass al gevolgd en zijn erg enthousiast over de aanpak van communicatie-goeroe Ralph van Hessen, samen met Presentatrice Sandra Schuurhof (o.a. RTL, SBS) en Jan van der Vlugt (TROS Radio). Gezamenlijk hebben zij een schat aan ervaring in de wereld van communicatie.

ItaQ kan een extra korting geven van 10%, dat betekent een korting van €50,- waardoor de prijs van de training €449,- excl. BTW wordt voor u.

Graag horen wij of u deel wilt nemen aan de training van 3 juni 2016 of 23 september 2016, aanmelden kan via trainingen@itaq.nl.

En mocht u nog kennissen of collega’s hebben ook voor hun kunnen wij 10% korting regelen, dus zeg het voort!


Met vriendelijke groet,

ItaQ


ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html