ItaQ Interim Professionals

Naam: ItaQ Interim Professionals
Mobiel: (070) 4152 000

Backoffice team

We stellen je voor aan het backoffice team, een onmisbare spil in onze organisatie. Jouw eerste aanspreekpunt telefonisch, per e-mail en bij binnenkomst op ons kantoor. Een klein team van energieke personen dat gezamenlijk zorg draagt voor de juiste resultaten.
Voor alle collega's binnen ItaQ, voor jou als freelancer en voor onze opdrachtgevers verzorgt het team alle taken op administratief, financieel en juridisch gebied. Allemaal volgens de ISO9001:2015 en NEN4400-1 certificeringen, waardoor je altijd zeker bent van een juiste afhandeling. Voor al je vragen kun je bij de Debby's, Tashera, Ester en Jamy terecht.

Tashera Binda Sathie:
Tekst volgt.

Debby de Water:
“Als assistent van CEO Hassan Tagi ben ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van zijn agenda. Ook verricht ik backofficewerkzaamheden zoals het opstellen/afhandelen van contracten en verlengingen en het managen van personeelsdossiers. Verder ben ik verantwoordelijk voor het dagelijkse Office Management en ondersteun ik bij organisatie van onze evenementen. Ik werk sinds mei 2012 bij ItaQ en het bevalt erg goed. Mede dankzij de veelzijdigheid van mijn functie doe ik nog steeds met veel plezier mijn werk. Het leukste van het werken bij ItaQ is dat het nooit hetzelfde is. Elke dag gebeurt er wel wat waardoor je scherp gehouden wordt. Ook is het zeer prettig werken met de hele fijne collega’s waar ik altijd van op aan kan!”

Ester Wolde Amanueal:
''Mijn naam is Ester Wolde Amanueal en werk als backoffice medewerkster bij ItaQ.
Wij houden ons bezig met zowel administratieve, financiële en juridische zaken van het bedrijf. Hierdoor zijn mijn werkzaamheden erg divers. Geen dag is hetzelfde bij ItaQ! Het leukste van mijn werk vind ik het werken in teamverband zowel als backoffice team als ondersteuning van de recruiters en accountmanagers.''

Jamy van Leijenhorst:
"Mijn naam is Jamy van Leijenhorst en ik ben sinds 2016 werkzaam bij ItaQ als backoffice medewerkster. Dit houdt in dat ik samen met het backofficeteam het eerste aanspreekpunt ben zowel telefonisch, per e-mail als bij binnenkomst op ons kantoor. Ons doel is zorg dragen voor de juiste resultaten op administratief, financieel en juridisch gebied. Het leukst aan mijn werk vind ik de afwisseling in werkzaamheden, het contact met freelancers en onze opdrachtgevers en het teamwork!"

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html