Projectmanager

Vervuld

Functie omschrijving

voor onze relatie zijn we op zoek naar een:

Projectmanager

De projectmanager voeren projectwerkzaamheden uit t.b.v. het departement Buitenlandse Zaken. De werkzaamheden kenmerken zich door het begeleiden van transities van mantelpartijen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken op het gebied van infra en applicatiemantels. Ervaring met dergelijke type werkzaamheden of met het departement Buitenlandse Zaken strekt tot aanbeveling. De betreffende kandidaat heeft hiervan de benodigde ervaring opgedaan met migratieprojecten in vergelijkbare ICT organisaties en moet minimaal voldoen aan de gestelde harde eisen om direct ingezet te kunnen worden. Daarbij dient de kandidaat onder hoge druk kunnen presteren. De kandidaat moet in staat zijn de parate kennis en ervaring direct toe te passen in de praktijk.

Functie eisen

  • PRINCE 2 Practitioner
  • Afgeronde ICT opleiding (op minimaal HBO niveau)
  • Relevante en aantoonbare ervaring als projectmanager binnen de overheid of organisaties van vergelijkbare omvang (5 jaar)
  • Relevante en aantoonbare ervaring met Agile-projectmanagement / werken;
  • (4 jaar)
  • Relevante en aantoonbare ervaring als projectmanager met het aansturen van migratietietrajecten (4 jaar)

Overige informatie

Locatie: Den Haag

Start: 01-09-2020, 36 uur per week

Einddatum: 30-04-2021 met optie tot verlenging

Recruiter: Lorenzo Boyé, recruiterLB@itaq.nl, +31 (0)6 20985467

Alleen sollicitaties met motivatie op de hierboven genoemde functie eisen (hoeveel jaar ervaring en verwijzend naar de opdrachtgever) worden in behandeling genomen.

Attentie:

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:

Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterLB@itaq.nl de volgende gegevens:

1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?

ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.

Publicatiedatum

12.10.2021

Medewerkers
Meer details
Match criteria
Functie
  • Project / Programma / Portfolio Manager
Expertise Detail
  • Prince2
ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html