Tester

Vervuld

Functie omschrijving

voor onze relatie zijn we op zoek naar een:

Tester

Binnen het team agro wordt er een uitvraag gedaan voor een T shaped tester. Voor de applicatie IVA zoeken wij een tester die geheel zelfstandig een test op kan zetten en uitvoeren voor het testen van deze APEX applicatie, en de koppelingen van deze applicatie met een andere applicatie.

IVA is een nieuwe applicatie voor crisis-situaties. Indien de import en export van Vlees en Zuivelproducten stagneert, kan de crisisregeling geopend worden. In Corona tijd is dit gebeurd. De functionaliteit was eerst in excel en heeft men het afgelopen jaar de register-functionaliteit omgebouwd naar Apex (met een voorkant + workflow in een andere applicatie).De situatie is, dat gebruikers heel nauw samengewerkt hebben met de bouwers. Het systeem is nu inmiddels echter zo groot aan het worden, en

krijgt geautomatiseerde koppelingen, dat het nodig is, echt een professionele tester aan te haken, die een gestructureerde test op gaat zetten voor deze applicatie en vooral ook om de koppelingen te testen, die nu gerealiseerd worden. Als documentatie zal er geen uitgewerkt FO liggen, maar zal in nauwe samenwerking met de klant en de bouwers de juiste testen moeten worden opgesteld. De basisdocumentatie is uiteraard wel aanwezig, die gemaakt is gedurende het bouwtraject.

Functie eisen

  • Relevante testopleiding zoals bijvoorbeeld TMAP Next Foundation
  • Aantoonbare relevante ervaring met het opzetten van testen (3 jaar)
  • Aantoonbare relevante ervaring met het testen van koppelingen (3 jaar)
  • Aantoonbare ervaring met het zelfstandig maken van geautomatiseerde testen (3 jaar)
  • Aantoonbare ervaring met het zelfstandig uitvoeren van al bovenstaande testen (3 jaar)

Wensen:

  • Topdesk - JIRA

Overige informatie

Locatie: Assen

Start: 15-10-2021, 36 uur per week

Einddatum: 14-10-2022 met optie tot verlenging

Recruiter: Lorenzo Boyé, recruiterLB@itaq.nl, +31 (0)6 20985467

Alleen sollicitaties met motivatie op de hierboven genoemde functie eisen (hoeveel jaar ervaring en verwijzend naar de opdrachtgever) worden in behandeling genomen.

Attentie:

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:

Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterLB@itaq.nl de volgende gegevens:

1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?

ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.

Publicatiedatum

01.10.2021

Medewerkers
Meer details
Match criteria
ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html