Interim Managers

Paul van der Zee
Paul van der Zee (senior programma manager) ”techniek is niet het doel maar slechts een resultante”..

Paul van der Zee is een ervaren IT manager / programma manager met een trackrecord in Online / Digital Transformation, IT Management en Sourcing (In/Outsouring) van complexe applicatielandschappen. Met zijn aanpak, van strategisch tot op operationeel niveau, zijn er vele structurele innovaties, verbeteringen en veranderingen tot stand gekomen. Als bedrijfseconoom is hij afgestudeerd in B2B Marketing aan de Erasmus, naast kennis op IT-gebied, heeft hij veel ervaring op het vlak van commercie, financiën, operations en logistiek. Zijn denken is vanuit de klant, de organisatie en processen. Techniek is niet het doel maar slechts een resultante.
Marcel de Leeuw
Marcel de Leeuw (programma director) “Marcel is sterk in projectmatig sturing geven aan grotere projectteams op het snijvlak van IT en business”.

Marcel is een ervaren programma director met 15+ jaar ervaring in de Telecomsector.
Sterk in projectmatig sturing geven aan grotere projectteams op het snijvlak van IT en business.
Het op gang brengen van grote verandertrajecten binnen bedrijven (over meerdere afdelingen) gaat vaak traag en er wordt vaak veel tijd en geld verspild in de opstartfase wegens gebrek aan structuur en communicatie. Marcel is als geen ander in staat om deze structuur en communicatie (C-level tot werkvloer) aan te brengen en de verschillende betrokkenen 1 kant op te krijgen, mede door ervaring en zijn unieke open persoonlijkheid en energie. Vanwege zijn behaalde resultaten vragen zijn klanten hem vaak terug.
Paul Barends

Paul Barends (programma manager) “Kan het beter, sneller, goedkoper? Altijd!”
Paul Barends heeft meer dan 25 jaar ervaring als lijnmanager en project/programma manager bij een groot aantal multinationals in Nederland.
Tegenwoordig heeft ieder bedrijf de ICT deels of volledig ge-outsourced. En dus is er altijd een uitdaging hoe de relatie met alle leveranciers op orde te houden en hoe de kwaliteit van de dienstverlening op het gewenste niveau blijft. De meeste energie krijgt Paul van opdrachten op dit grensvlak: het inrichten of verbeteren van een regieorganisatie of het op orde brengen van contract management. Kan het beter, sneller, goedkoper? Altijd!

JanPaul Landman
JanPaul Landman (CIO / IT Director / Programma manager):
“De toekomst voorspellen kan ik niet, maar ik kan ‘m wel mogelijk maken middels een wendbaar ICT fundament!”

JanPaul Landman is een zeer ervaren CIO / IT Director / Program Director met diepgaande sector kennis van Maritiem (havenbedrijf, scheepvaart, containers), Logistiek, Trading (ecommerce), Telecom en Sierteelt. JanPaul is een “strategische doener met een goed oog voor innovatie”.
Het hebben van een passende digitale business strategie is cruciaal voor elk bedrijf in welke sector dan ook. Meerwaarde halen uit ICT staat centraal in zijn denken en doen. De grens tussen Business en ICT is aan het verdwijnen. In zijn visie zijn Business en ICT één. Vanuit deze visie helpt hij bedrijven innoveren naar een nieuwe digitale toekomst én tegelijkertijd de huidige ICT te transformeren op het gebied van “People, Proces en Technology”.
ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html