Testimonials

Opdrachtgevers
Kandidaten
VINNY TIMMERMANS (LEAD DESIGNER EN UX ARCHITECT)
“Wat ItaQ onderscheid is hun drive, kennis en ervaring om een opdracht te vinden die naadloos aansluit bij jouw kwaliteiten”.

“ItaQ is een team van gedreven no-nonsense professionals waarmee het goed samenwerken is. Wat ItaQ onderscheidt van de rest in deze branche is hun drive, kennis en ervaring om een opdracht te vinden die naadloos aansluit bij je kwaliteiten. Dat is niet alleen prettig voor de opdrachtgever, maar ook voor de opdrachtnemer. Ik heb als Lead Designer en UX Architect in de afgelopen jaren een aantal zeer fraaie en uitdagende projecten voor ItaQ uit kunnen voeren.”
HENK ZOMER (TEAMMANAGER RIJKSOVERHEID IT-BEDRIJF)
"ItaQ begeleide het hele proces professioneel en transparant.”

"Via mijn netwerk ben ik met ItaQ in contact gekomen voor een interim opdracht als teammanager bij een rijksoverheid IT-bedrijf. Op basis van mijn CV en motivatiebrief werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op kantoor van ItaQ. In dat gesprek met de accountmanager en de IT recruiter bespraken we raakvlakken tussen de aanvraag en mijn CV. In nauw overleg met het ItaQ team hebben we een aanbieding gemaakt. ItaQ zorgde voor een complete documentatie-set conform de strenge richtlijnen van de aanvrager.
Uiteindelijk werden we uitgenodigd voor een intakegesprek. Met de accountmanager heb ik het gesprek goed voorbereid. Het was prettig om met de accountmanager te spiegelen over het gesprek. Na het tweede gesprek was de opdracht een feit. ItaQ zorgde voor de contracten en andere benodigde documenten. Tijdens de opdracht had ik regelmatig contact met de accountmanager en na beëindiging van de opdracht een afrondend gesprek."
ROGIER WATERREUS (PROJECTMANAGER)
“Vooral over de soepele communicatie met ItaQ ben ik erg te spreken.”

“Als projectmanager ben ik nu met mijn tweede opdracht bezig bij het Ministerie van Economische Zaken. Beide keren via ItaQ. ItaQ zit er kort op en schakelt snel om in het selectieproces zo snel mogelijk de kandidaat aan te bieden. Bij elke ontwikkeling word ik netjes up to date gehouden.
Vooral over de communicatie met ItaQ ben ik erg te spreken. Als er vragen zijn, of zaken geregeld moeten worden ontvang ik bijna altijd dezelfde dag nog een reactie.”
JEROEN KOLDENHOF (PROGRAMMA MANAGER)
“Mijn motto: doen waar je goed in bent, focus op de klant door de professional…en de ondersteunende zaken regelt ItaQ!"

“In 2013 ben ik voor het eerst via ItaQ als projectmanager ingezet, waarbij op hele korte termijn geschakeld kon worden. Mijn opdracht heb ik naar tevredenheid van de klant opgeleverd. Toen ik in mei 2016 weer beschikbaar kwam en met ItaQ contact opnam, kon ik gelijk starten bij m’n huidige opdracht, wat wederom een prima match bleek te zijn. De mensen die ik vanuit ItaQ heb gesproken, zowel aan de verkoopkant als aan de backend kant zijn allemaal even ervaren, vriendelijk en ondersteunend.”
SANDRA DUMAS (DOCUMENT WRITER)
"ItaQ is able to make job and client matches that, in my experience, other recruitment agencies don’t."

"ItaQ uses their knowledge and creativity, looks at a consultant’s profile and is able to make job and client matches that, in my experience, other recruitment agencies don’t. Give them a call, who knows it may change your life."
WERKT O.A. VOOR:
ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close