Over ItaQ

Vanuit verbazing over de markt op basis van tien jaar werkervaring aan de vraagkant, richtte Hassan Tagi in 2001 ItaQ op. “Vele experts worden ingehuurd en desondanks wordt er zeer weinig resultaat geboekt. Het is onvoorstelbaar hoe weinig kennis en kunde al die mensen meebrengen. Bovendien opereren ze niet als één geheel.” Hassan’s drijfveer is dingen simpeler, sneller en efficiënter te doen en niet zonder succes. ItaQ maakt sinds de oprichting in 2001 een gezonde groei door die voortvloeit uit onze missie, visie en werkwijze. 

Specialist in detachering van ICT Professionals, Interim en C-Level Management.
Bij ItaQ doen we dingen altijd net even anders. Onze eigenwijze, persoonlijke en recht door zee aanpak maakt ons tot één van de beste detacheerders van ervaren, soms zeer gespecialiseerde, ICT Professionals maar ook van C-level Interim managers binnen het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid.

Ons team van ervaren ICT-experts volgt al ruim 25 jaar nauwgezet de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor zijn
we uitgegroeid tot een sparringpartner op niveau voor onze opdrachtgevers. Op basis van deze ervaring hebben
wij een unieke methodiek ontwikkeld, waardoor we in staat zijn de kwaliteiten van onze kandidaten doeltreffend
vast te stellen en zo de perfecte match te realiseren tussen opdrachtgever en kandidaat.

Voor onze klanten bieden wij:

ICT professionals
Interim & C-Level Managers
ICT oplossingen zoals CIO as a service & software refactoring


Kunnen we wellicht ook iets voor u betekenen? Klik hier om direct in contact te komen met onze Accountmanagers, Recruitment of Backoffice team.

 

ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Kijk voor meer informatie op: www.itaq.nl/privacy.html