PON-IT B.V.

PON-IT B.V.
PON-IT Shared Service Center

samenwerking met leveranciers zal zorgen voor Operational Excellence. Wij zullePon is een internationale handels- en serviceorganisatie met bijna 13.000 medewerkers verspreid over 450 vestigingen in 32 landen en één van Nederlands grootste familiebedrijven.

Pon IT werkt internationaal voor verschillende Pon bedrijven en levert expertise en diensten op het gebied van o.a. cloud, network, collaboration data analytics, information security en user support. Het is onze ambitie om een portfolio aan digitale diensten te leveren waarmee onze bedrijven kunnen innoveren en het verschil kunnen maken voor hun klanten.
Pon IT wil zich ontwikkelen aan de hand van drie strategische speerpunten:
1. Customer experience - Door de behoeften van de business te begrijpen, kunnen wij de gebruikerservaring en tevredenheid van onze klanten continu verbeteren.
2. Digital Innovation - Pon bedrijven over de hele wereld worden aangedreven door digitale innovatie. We zullen ons gezamenlijk inspannen voor gerichte ontwikkeling van nieuwe en bestaande diensten.
3. Operational Excellence - De combinatie van een sterke business focus en een goede n als IT expertise centrum volledig gebruik gaan maken van beschikbare cloud diensten.
Deel dit bedrijf
ItaQ Interim Professionals B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close